Przepis i sposób przygotowania na: Pierniczki z rodzynkami
Piec 8-9 minut w temp.200 st, zaraz po upieczeniu zdjąć z blaszki i wystudzić, zimne polać rozpuszczoną polewa czekoladową i dowolnie ozdobić.
cukier | 25 dag |
miód | 25 dag |
masło | 15 dag |
jajko | 3 sztuki |
mąka pszenna | 70 dag |
kakao | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
rodzynki | 5 dag (posiekanych) |
polewa czekoladowa | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: