Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI MAŚLANO-CEBULOWE Z SEREM I ZIEMNIAKAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIEROGI MAŚLANO-CEBULOWE Z SEREM I ZIEMNIAKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-maslanocebulowe-z-serem-i-ziemniakami1-2.jpg)
![Krok 2 - PIEROGI MAŚLANO-CEBULOWE Z SEREM I ZIEMNIAKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-maslanocebulowe-z-serem-i-ziemniakami2-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 3 - PIEROGI MAŚLANO-CEBULOWE Z SEREM I ZIEMNIAKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-maslanocebulowe-z-serem-i-ziemniakami0-2.jpg)
mąka | 3 szkl |
woda | |
cebula | 4 szt |
masło | 3 łyżki |
ziemniaki | ok.1/2 kg |
sól | do smaku |
śmietana | do smaku |
ser biały twarogowy | 1/2 (chudy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: