Składniki:
Ciasto
mąka pszenna | 40 dag |
żółtko jajek | 2 |
stopione masło | 2 łyżki |
sól | |
woda letnia |
Farsz
płucka cielece | 70 dag |
bulion | 2 szkl |
bułka namoczona w mleku | |
cebula | 2 |
masło | 2 łyzki |
sól | |
pieprz |
mąka pszenna | 40 dag |
żółtko jajek | 2 |
stopione masło | 2 łyżki |
sól | |
woda letnia |
płucka cielece | 70 dag |
bulion | 2 szkl |
bułka namoczona w mleku | |
cebula | 2 |
masło | 2 łyzki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: