Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi truskawkowo - jagodowe.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi truskawkowo - jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-truskawkowo-jagodowe.1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi truskawkowo - jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-truskawkowo-jagodowe.2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi truskawkowo - jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-truskawkowo-jagodowe.3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi truskawkowo - jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-truskawkowo-jagodowe.4-2.jpg)
mąka pszenna typ 450 |
1/2 kg
|
mąka krupczatka |
15 dag
|
olej |
3 łyżki
|
gorąca woda |
ok.1 szklanka
|
truskawki świeże |
1/2 kg
|
borówki |
20 dag
|
cukier |
|
truskawki świeże |
8 sztuk
|
borówki |
1 garść
|
śmietana |
2 łyżki
|
cukier puder |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: