Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z grochem i kiszoną kapustą
Kroki postępowania
W osobnym garnku ugotować do miękkości kapustę kiszoną i odparować nadmiar wywaru.
mąka pszenna | 3 kubki |
gorąca woda | 1 kubek |
olej roślinny | 1-2 łyżki |
sól | 2/3 łyżeczki |
groch | 250 g |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
cebula biała | 1 duża |
grzyby suszone | mielone do smaku |
smalec | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
Czosnek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: