Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z jagodami
Kroki postępowania
Odkrawamy po kawałku i rozwałkowujemy na placek w którym za pomocą szklanki wykrawamy kółka.
![Krok 1 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami10-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami11-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami12-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami13-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami14-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami15-2.jpg)
mąka | 500 g |
woda letnia | 200 ml |
olej | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
jagody | |
śmietana | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: