Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z jagodami i miętą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z jagodami i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-i-mieta1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z jagodami i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-i-mieta2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z jagodami i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-i-mieta3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z jagodami i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-i-mieta4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z jagodami i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-i-mieta5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z jagodami i miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-i-mieta6-2.jpg)
mąka pszenna typ 500 | 400 gram |
mąka pszenna typ 1850 | 200 gram |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | |
woda letnia |
mięta świeża siekana | do smaku |
jagody | 400 gram |
cukier | do smaku |
śmietana 18 proc | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: