Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą, grzybami i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą, grzybami i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-grzybami-i-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą, grzybami i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-grzybami-i-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą, grzybami i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-grzybami-i-miesem0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
woda letnia | 2 szklanki |
mięso wieprzowe bez kości | 40 dag |
opieńki | 50 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta biała | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: