Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami-1-2.jpg)
![Krok 2 - pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami-2-2.jpg)
![Krok 3 - pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami-3-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szkl |
sól | 2 łyżeczki |
olej | 1 łyżka |
woda ciepła | 2 szkl |
grzyby suszone | 1 litrowy słoik |
kapusta kiszona | 1 kg |
sól i pieprz | |
olej | 3 łyżki |
cebula | 3 szt |
pieczarki | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: