Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami66-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami67-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami68-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami69-2.jpg)
kapusta kwaszona | 2 kilogramy |
grzyby suszone | 3 garście |
cebula | 2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz czarny mielony do smaku | |
olej lniany |
mąka pszenna | 1 kilogram |
woda letnia | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
olej | 1,4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: