Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kaszą jęczmienną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna4-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
jajko | 1 |
woda ciepła | 1 szklanka |
olej roślinny | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
kasza jęczmienna | 1,5 szklanki |
woda | 3 szklanki |
cebula | 3 |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
majeranek | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: