Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z zielonawymi gołąbkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z zielonawymi gołąbkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-zielonawymi-golabkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z zielonawymi gołąbkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-zielonawymi-golabkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z zielonawymi gołąbkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-zielonawymi-golabkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z zielonawymi gołąbkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-zielonawymi-golabkami4-2.jpg)
mąka pszenna | 0,5 kg |
masło | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt |
woda ciepła | 0,5 szkl |
sól do smaku |
grzyby świeże | 1 kg gołąbków |
cebula | 1 szt |
olej | 1/4 szkl |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: