Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ze szpinakiem i botwiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi ze szpinakiem i botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-botwina1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi ze szpinakiem i botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-botwina2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi ze szpinakiem i botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-botwina3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi ze szpinakiem i botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-botwina4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi ze szpinakiem i botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-botwina5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi ze szpinakiem i botwiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-botwina6-2.jpg)
mąka pszenna | 700 g |
woda ciepła | 400 ml(wrząca) |
margaryna | 4 łyżki |
sól | 1 szczypta |
jajko | 1 szt |
szpinak świeży | 650 g |
botwina | 350 g (tylko liście) |
ser feta | 200 g |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
oliwa | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: