Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki pieczone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierożki pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone6-2.jpg)
mąka pszenna | 6 szklanek |
masło | 30 dag |
śmietana | 6 łyżek |
żółtko jajek | 4 sztuki |
sól |
kapusta kiszona | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
pieczarki | 25 dag |
koper | 1 łyżeczka |
jajko | 2 sztuki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
białko | 2 sztuki |
kminek Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: