Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki pieczone ze szpinakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki pieczone ze szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone-ze-szpinakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki pieczone ze szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone-ze-szpinakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki pieczone ze szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-pieczone-ze-szpinakiem3-2.jpg)
mąka gryczana | 400 gram |
masło | 100 gram |
woda zimna | 150 ml |
sól | szczypta |
szpinak mrożony | 500 gram |
ser feta | 250 gram |
ząbki czosnku | 3-4 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: