Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z ricottą i podgrzybkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki z ricottą i podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-ricotta-i-podgrzybkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki z ricottą i podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-ricotta-i-podgrzybkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki z ricottą i podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-ricotta-i-podgrzybkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki z ricottą i podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-ricotta-i-podgrzybkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki z ricottą i podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-ricotta-i-podgrzybkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierożki z ricottą i podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-ricotta-i-podgrzybkami6-2.jpg)
Na ciepło takie danie jest ciężkie i tłuste , juz same grzybki są ciężkie potem kolejne smażenie ,ale proszę mi wierzyć smakowało rewelacyjnie .
![Krok 7 - Pierożki z ricottą i podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-ricotta-i-podgrzybkami0-2.jpg)
grzyby leśne | 300 g |
ser ricotta | 150 g |
masło do smażenia | |
pietruszka zielona | 5 łyżka |
mięta posiekana | 3 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
majeranek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: