Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki ze świeżymi grzybami i kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki ze świeżymi grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-ze-swiezymi-grzybami-i-kapusta1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki ze świeżymi grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-ze-swiezymi-grzybami-i-kapusta2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki ze świeżymi grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-ze-swiezymi-grzybami-i-kapusta3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki ze świeżymi grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-ze-swiezymi-grzybami-i-kapusta4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki ze świeżymi grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-ze-swiezymi-grzybami-i-kapusta0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
jajko | 1 sztuka |
woda | |
grzyby leśne | 1,5 kg |
kapusta kiszona | 1,5 kg |
cebula biała | 1 sztuka |
olej | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: