Przepis i sposób przygotowania na: pierś
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers1-2.jpg)
![Krok 2 - pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers2-2.jpg)
![Krok 3 - pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers3-2.jpg)
![Krok 4 - pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers4-2.jpg)
![Krok 5 - pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers5-2.jpg)
![Krok 6 - pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers6-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1/2 kg |
szczypiorek | pęczek |
ser żółty | 10 plasterków |
pieczarki | 7 sztuk |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna typ 450 | 4 łyżki |
mleko | 2/5 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | 4 szczypty |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: