Składniki:
pierś z kurczaka | 80 dag |
pieczarki | 60-70 dag |
woda | 0,5 litra |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżki |
musztarda | 3 łyżki |
śmietana 18 proc | 200 ml |
sól | |
pieprz | |
masło klarowane | |
cukier |
pierś z kurczaka | 80 dag |
pieczarki | 60-70 dag |
woda | 0,5 litra |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżki |
musztarda | 3 łyżki |
śmietana 18 proc | 200 ml |
sól | |
pieprz | |
masło klarowane | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: