Przepis i sposób przygotowania na: pierś kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka5-2.jpg)
![Krok 6 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka6-2.jpg)
![Krok 7 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka7-2.jpg)
![Krok 8 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka8-2.jpg)
![Krok 9 - pierś kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka9-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1,8 kg |
majonez | 400 ml |
por | 5 sztuk |
ser żółty | 20 dag |
sól do smaku | |
tymianek | do smaku |
bazylia | do smaku |
oregano | do smaku |
majeranek | do smaku |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
ketchup pikantny | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: