Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka z papryką i ananasem
/Zasmażki można użyć gotowej lub przyrządzić z tłuszczu i mąki/
pierś z kurczaka | 50 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 4 łyżki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 4 szt |
ananas w puszce | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 3 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
Zasmażka: | 1 łyżka |
sos sojowy | 3 łyżki |
papryka zielona | 1 szt |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: