Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z fetą i rukolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka z fetą i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-feta-i-rukola1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka z fetą i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-feta-i-rukola2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka z fetą i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-feta-i-rukola3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka z fetą i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-feta-i-rukola0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
rukola | 40 gram |
pieprz do smaku | |
ser feta | 4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
mleko | 2 łyżki |
mąka | 4 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: