Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-mielone1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-mielone2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-mielone3-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-mielone4-2.jpg)
mięso mielone | 250 g |
cebula biała | 2 plastry |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | 1 sztuka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | szczypta |
sól | 1/3 łyżeczki |
olej do smażenia | |
przyprawa gyros | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 3/4 łyżeczki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: