Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne udka kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantne udka kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-udka-kurczaka-1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantne udka kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-udka-kurczaka-2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantne udka kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-udka-kurczaka-3-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantne udka kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-udka-kurczaka-4-2.jpg)
udka kurczaka | 4 sztuki |
sos sojowy | 1/3 szklanki |
czosnek | 2 ząbki |
konfitura | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 4 łyżki |
cukier | 2 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: