Składniki:
papryczka chili | 1 szt |
czosnek | 1 zabek |
cebulki małe | 2-3 szt |
żółta papryka | 1 szt |
olej | 2 łyzki |
sól | |
świezo zmielony pieprz | |
puszka pomiodorów | 1 szt |
szczypta cukru | |
pół pęczka tymianku | |
indyk | 50 dag |
papryka czerwona | 2 szt |
papryczka chili | 1 szt |
czosnek | 1 zabek |
cebulki małe | 2-3 szt |
żółta papryka | 1 szt |
olej | 2 łyzki |
sól | |
świezo zmielony pieprz | |
puszka pomiodorów | 1 szt |
szczypta cukru | |
pół pęczka tymianku | |
indyk | 50 dag |
papryka czerwona | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: