Przepis i sposób przygotowania na: Pilaw wołowo-grzybowy z brązowym ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pilaw wołowo-grzybowy z brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pilaw-wolowo-grzybowy-z-brazowym-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pilaw wołowo-grzybowy z brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pilaw-wolowo-grzybowy-z-brazowym-ryzem2-2.jpg)
Uzupełnić sos gorącą wodą do ok.3/4 litra.
![Krok 3 - Pilaw wołowo-grzybowy z brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pilaw-wolowo-grzybowy-z-brazowym-ryzem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pilaw wołowo-grzybowy z brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pilaw-wolowo-grzybowy-z-brazowym-ryzem4-2.jpg)
ryż brązowy | 250 g |
mięso wołowe | 1 kg |
cebula biała | duża |
seler korzeniowy | kawałek |
marchewka | 1 średnia |
olej rzepakowy | |
czosnek | |
pietruszka | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
sos sojowy | |
kumin | mielony |
grzyby suszone | mielone |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: