Przepis i sposób przygotowania na: Pirogi z kaszą jęczmienną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pirogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pirogi-z-kasza-jeczmienna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pirogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pirogi-z-kasza-jeczmienna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pirogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pirogi-z-kasza-jeczmienna3-2.jpg)
![Krok 4 - Pirogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pirogi-z-kasza-jeczmienna4-2.jpg)
![Krok 5 - Pirogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pirogi-z-kasza-jeczmienna5-2.jpg)
mąka pszenna | 40 dkg |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
woda letnia |
kasza jęczmienna | 1 saszetka |
pieczarki | 15 dkg |
olej | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: