Przepis i sposób przygotowania na: Piwne mięso, czyli marynowany karczek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Piwne mięso, czyli marynowany karczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piwne-mieso-czyli-marynowany-karczek1-2.jpg)
![Krok 2 - Piwne mięso, czyli marynowany karczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piwne-mieso-czyli-marynowany-karczek2-2.jpg)
![Krok 3 - Piwne mięso, czyli marynowany karczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piwne-mieso-czyli-marynowany-karczek3-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 4 - Piwne mięso, czyli marynowany karczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piwne-mieso-czyli-marynowany-karczek4-2.jpg)
karczek | 4-5 plastrów |
piwo | 170 ml |
oliwa | 2-3 łyżki |
ziele angielskie | 5-6 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
ząbek czosnku | 4 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3/4 łyżeczki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
papryczka chili | do smaku |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: