Przepis i sposób przygotowania na: Piwno musztardowe kotleciki drobiowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Piwno musztardowe kotleciki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piwno-musztardowe-kotleciki-drobiowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Piwno musztardowe kotleciki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piwno-musztardowe-kotleciki-drobiowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Piwno musztardowe kotleciki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piwno-musztardowe-kotleciki-drobiowe3-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 podwójne |
jaja | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok 6 łyżek |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
piwo miodowe | 1/4 szklanki |
Musztarda miodowa Prymat | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: