Przepis i sposób przygotowania na: Placki twarogowo-owocowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placki twarogowo-owocowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-twarogowo-owocowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Placki twarogowo-owocowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-twarogowo-owocowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Placki twarogowo-owocowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-twarogowo-owocowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Placki twarogowo-owocowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-twarogowo-owocowe4-2.jpg)
twaróg półtłusty | 100 gram |
jeżyny | 25 gram |
jabłko | 25 gram |
mąka pszenna | 30 gram |
mąka ziemniaczana | 10 gram |
jajko | 1 sztuka |
olej do smażenia |
śmietana 18 proc | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: