Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki ze szpinaku pod wątróbką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placuszki ze szpinaku pod wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ze-szpinaku-pod-watrobka1-2.jpg)
![Krok 2 - Placuszki ze szpinaku pod wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ze-szpinaku-pod-watrobka2-2.jpg)
![Krok 3 - Placuszki ze szpinaku pod wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ze-szpinaku-pod-watrobka3-2.jpg)
![Krok 4 - Placuszki ze szpinaku pod wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ze-szpinaku-pod-watrobka4-2.jpg)
szpinak mrożony | 45 dag |
wątróbka drobiowa | 20 dag |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
sok jabłkowy | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1/3 łyżeczki |
masło | 2 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: