Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki ziemniaczano - szpinakowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placuszki ziemniaczano - szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ziemniaczano-szpinakowe4-2.jpg)
![Krok 2 - Placuszki ziemniaczano - szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ziemniaczano-szpinakowe3-2.jpg)
![Krok 3 - Placuszki ziemniaczano - szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ziemniaczano-szpinakowe2-2.jpg)
![Krok 4 - Placuszki ziemniaczano - szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ziemniaczano-szpinakowe1-2.jpg)
![Krok 5 - Placuszki ziemniaczano - szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-ziemniaczano-szpinakowe0-2.jpg)
ziemniaki | 0,5 kg |
cebula biała | 1 duża |
szpinak( najlepiej mrożony) | 200 gram |
czosnek | 3 ząbki |
jajko | 2 sztuki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
mąka pszenna | 2 łyzki |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | |
sól | |
pieprz | |
śmietana 22% | |
łosoś wędzony plastry | |
szynka gotowana | |
olej do smażenia | |
bułka tarta pikantna | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: