Przepis i sposób przygotowania na: Plastry schabu zapiekane z porem i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Plastry schabu zapiekane z porem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plastry-schabu-zapiekane-z-porem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Plastry schabu zapiekane z porem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plastry-schabu-zapiekane-z-porem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Plastry schabu zapiekane z porem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plastry-schabu-zapiekane-z-porem-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Plastry schabu zapiekane z porem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plastry-schabu-zapiekane-z-porem-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Plastry schabu zapiekane z porem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/plastry-schabu-zapiekane-z-porem-i-pieczarkami5-2.jpg)
schab bez kości | 0,5 kg plastry |
czosnek | 2 ząbki |
tymianek | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
por | pół szt |
pieczarki | 3 szt duże |
ser żółty | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: