Składniki:
mascarpone | 250 gram |
żółtko jajek | 1 |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
śliwki | 15 sztuk |
poziomki | 1 szkl |
jeżyny | 0.5 szkl |
podpłomyki | 1 opak |
mascarpone | 250 gram |
żółtko jajek | 1 |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
śliwki | 15 sztuk |
poziomki | 1 szkl |
jeżyny | 0.5 szkl |
podpłomyki | 1 opak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: