Przepis i sposób przygotowania na: Podudzia kurczaka pieczone paprykowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Podudzia kurczaka pieczone paprykowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-paprykowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Podudzia kurczaka pieczone paprykowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-paprykowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Podudzia kurczaka pieczone paprykowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-paprykowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Podudzia kurczaka pieczone paprykowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-paprykowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Podudzia kurczaka pieczone paprykowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-paprykowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Podudzia kurczaka pieczone paprykowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-paprykowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Podudzia kurczaka pieczone paprykowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-kurczaka-pieczone-paprykowe0-2.jpg)
podudzia | 4 |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżeczka |
olej roślinny | 80 ml |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: