Składniki:
polędwica wieprzowa | 2 szt. |
papryka czerwona | 2 szt. |
pieczarki | 1/2 kg. |
smietana 18% | 1 szkl. |
czosnek | 2 ząbki |
mąka | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | |
bulion warzywny | 1/2 l. |
polędwica wieprzowa | 2 szt. |
papryka czerwona | 2 szt. |
pieczarki | 1/2 kg. |
smietana 18% | 1 szkl. |
czosnek | 2 ząbki |
mąka | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | |
bulion warzywny | 1/2 l. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: