Przepis i sposób przygotowania na: Półksiężyce z kawałkami czekolady i skórką cytrynową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Półksiężyce z kawałkami czekolady i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polksiezyce-z-kawalkami-czekolady-i-skorka-cytrynowa4-2.jpg)
![Krok 2 - Półksiężyce z kawałkami czekolady i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polksiezyce-z-kawalkami-czekolady-i-skorka-cytrynowa1-2.jpg)
![Krok 3 - Półksiężyce z kawałkami czekolady i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polksiezyce-z-kawalkami-czekolady-i-skorka-cytrynowa2-2.jpg)
![Krok 4 - Półksiężyce z kawałkami czekolady i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polksiezyce-z-kawalkami-czekolady-i-skorka-cytrynowa3-2.jpg)
![Krok 5 - Półksiężyce z kawałkami czekolady i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polksiezyce-z-kawalkami-czekolady-i-skorka-cytrynowa0-2.jpg)
mąka pszenna | 250 g |
cukier drobny | 70 g |
śmietana 12% | 4 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | ½ łyżeczki |
jajko | 2 szt. |
cytryna | 1 szt. |
lukier | |
czekolada mleczna | 70 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: