Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Polonezy

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab
1/2 kg
pieczarki
35 dkg
koncentrat pomidorowy
1 łyżka
cebula
3 sztuki
musztarda
1 łyżka
mąka
papryka
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Polonezy

Mięso pokroić na plastry i bardzo mocno rozbić. Pieczarki i cebulę pokroić w kosteczkę, dodać koncentrat, przyprawić. Na mięsie układać pieczarki z cebulą, zwinąć, spiąć wykałaczkami. Panierować w mące i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 03.12.2011 00:55
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak