Przepis i sposób przygotowania na: połówki jabłek w cieście francuskim...
Kroki postępowania
![Krok 1 - połówki jabłek w cieście francuskim... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polowki-jablek-w-ciescie-francuskim...1-2.jpg)
![Krok 2 - połówki jabłek w cieście francuskim... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polowki-jablek-w-ciescie-francuskim...2-2.jpg)
![Krok 3 - połówki jabłek w cieście francuskim... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polowki-jablek-w-ciescie-francuskim...3-2.jpg)
![Krok 4 - połówki jabłek w cieście francuskim... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polowki-jablek-w-ciescie-francuskim...4-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanire/nie mrożone |
jabłka | 6 sztuk/nie duże |
cynamon | 6 łyżeczek |
cukier | 12 łyżeczek |
sok z cytryny | 1 sztuka |
cukier puder | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: