Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory z oliwkami z kuchni włoskiej
Kroki postępowania
Pomidory przekroić na pół i ułożyć w żaroodpornym naczyniu posmarowanym masłem, przekrojem do dołu. Zagrzać w piekarniku przez 10 minut.
![Krok 1 - Pomidory z oliwkami z kuchni włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidory-z-oliwkami-z-kuchni-wloskiej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pomidory z oliwkami z kuchni włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidory-z-oliwkami-z-kuchni-wloskiej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pomidory z oliwkami z kuchni włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidory-z-oliwkami-z-kuchni-wloskiej3-2.jpg)
pomidory | 3 szt. |
oliwki zielone | 3 łyżki |
szynka wieprzowa | 10 dag |
bazylia świeża | |
majonez | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: