Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z fasoli (fasolka po bretońsku)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Potrawka z fasoli (fasolka po bretońsku) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/potrawka-z-fasoli-fasolka-po-bretonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Potrawka z fasoli (fasolka po bretońsku) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/potrawka-z-fasoli-fasolka-po-bretonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Potrawka z fasoli (fasolka po bretońsku) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/potrawka-z-fasoli-fasolka-po-bretonsku3-2.jpg)
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
fasola biała z puszki | 1 puszka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
woda | 450 ml. |
kiełbasa śląska | 3 pętka |
cebula | 1 szt. |
ząbek czosnku | 1 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | 1 łyżeczka ( płaska ) |
majeranek | 1 łyżeczka |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 kulki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: