Przepis i sposób przygotowania na: Pożywna sałatka wiosenna
Przygotować sos: wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku przyprawami Prymat i polać sałatkę.
połówka brzoskwini z puszki | 4 sztuki |
mrożona fasolka szparagowa | 20 dag |
rzodkiewka | 1 pęczek |
cebula | 1 cebula |
szczypiorek | 1 pęczek |
sałata | kilka listków |
oliwa | 1 łyżka |
zalewa z brzoskwiń | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | - - |
sól | - - |
imbir | - - |
Bazylia suszona Prymat | - - |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
schab pieczony | 4 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: