Przepis i sposób przygotowania na: Prażone orzechy z czosnkiem i ruccolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Prażone orzechy z czosnkiem i ruccolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prazone-orzechy-z-czosnkiem-i-ruccola1-2.jpg)
![Krok 2 - Prażone orzechy z czosnkiem i ruccolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prazone-orzechy-z-czosnkiem-i-ruccola2-2.jpg)
![Krok 3 - Prażone orzechy z czosnkiem i ruccolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prazone-orzechy-z-czosnkiem-i-ruccola3-2.jpg)
Można podawać z grillowanym pieczywem lub wcinać bez niczego tak jak własne ja robię
Smacznego i na zdrowie !
![Krok 4 - Prażone orzechy z czosnkiem i ruccolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prazone-orzechy-z-czosnkiem-i-ruccola0-2.jpg)
rukola | 3 garści |
orzechy włoskie | 5 łyżek |
czosnek | 8 ząbków |
ocet winny | 1 łyżka |
woda | 3 łyżki |
olej sezamowy | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: