Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z faszerowanej cukinii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przekąska z faszerowanej cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-z-faszerowanej-cukinii1-2.jpg)
![Krok 2 - Przekąska z faszerowanej cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-z-faszerowanej-cukinii2-2.jpg)
Usmażone/grillowane cukinie zdejmujemy z patelni , kroimy w plastry ok 1cm. Podajemy same lub z ulubionym sosem.
![Krok 3 - Przekąska z faszerowanej cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekaska-z-faszerowanej-cukinii3-2.jpg)
cukinia | 2 proste sztuki |
pieczarki | 200 g |
cebula biała | 1 sztuka |
ser żółty | 100 g , tarty |
masło | 1 łyża |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
chili Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: