Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 48: Fizioły ze śliwką suszoną i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 48: Fizioły ze śliwką suszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-48-fizioly-ze-sliwka-suszona-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 48: Fizioły ze śliwką suszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-48-fizioly-ze-sliwka-suszona-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 48: Fizioły ze śliwką suszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-48-fizioly-ze-sliwka-suszona-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 48: Fizioły ze śliwką suszoną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-48-fizioly-ze-sliwka-suszona-i-pieczarkami4-2.jpg)
fasola biała z puszki | 500 g |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | |
wędzone śliwki | 150 g |
śmietana 36% | 200 ml |
masło | 1/2 kostki |
mąka pszenna | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
pieczarki w zalewie solnej | |
cebula czerwona | 1 szt. |
natka pietruszki | |
szczypiorek | |
masło klarowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: