Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Spotkanie Mazura z góralką, odc. 45
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Spotkanie Mazura z góralką, odc. 45 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-spotkanie-mazura-z-goralka-odc.-451-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Spotkanie Mazura z góralką, odc. 45 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-spotkanie-mazura-z-goralka-odc.-452-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Spotkanie Mazura z góralką, odc. 45 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-spotkanie-mazura-z-goralka-odc.-453-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Spotkanie Mazura z góralką, odc. 45 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-spotkanie-mazura-z-goralka-odc.-454-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Spotkanie Mazura z góralką, odc. 45 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-spotkanie-mazura-z-goralka-odc.-455-2.jpg)
szparagi konserwowe | 150 g |
pstrąg wędzony | 200 g |
pieprz zielony w zalewie | 4 łyżki (marynowany) |
makaron | 150 g (ugotowany) |
patisony marynowane | |
śmietana kremówka | 3 łyżki (36%) |
bryndza | 125 g |
cytryna | |
ser Dziugas | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
kurkuma | |
Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej Prymat | |
cząber |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: