Przepis i sposób przygotowania na: Przesmażone pierogi z pieczarkami, suszonymi grzybami i czosnkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przesmażone pierogi z pieczarkami, suszonymi grzybami i czosnkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przesmazone-pierogi-z-pieczarkami-suszonymi-grzybami-i-czosnkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Przesmażone pierogi z pieczarkami, suszonymi grzybami i czosnkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przesmazone-pierogi-z-pieczarkami-suszonymi-grzybami-i-czosnkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Przesmażone pierogi z pieczarkami, suszonymi grzybami i czosnkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przesmazone-pierogi-z-pieczarkami-suszonymi-grzybami-i-czosnkiem3-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szklanki |
sól | 1 płaska łyżeczka |
olej | 1 łyżeczka |
woda letnia | 3/4 szklanki |
pieczarki | 0,5 kg |
cebula biała | 2 szt |
grzyby suszone | 1 garść |
czosnek | 4 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: