Składniki:
ciasto francuskie | 1 szt |
filet z kurczaka | 1 szt |
pieczarki | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
Musztarda kremska Prymat | |
ser plaśniowy | 100 g |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
boczek wędzony | 100 g |
ciasto francuskie | 1 szt |
filet z kurczaka | 1 szt |
pieczarki | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
Musztarda kremska Prymat | |
ser plaśniowy | 100 g |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
boczek wędzony | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: