Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przystawka z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przystawka-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Przystawka z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przystawka-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Przystawka z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przystawka-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
![Krok 4 - Przystawka z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przystawka-z-ciasta-francuskiego4-2.jpg)
![Krok 5 - Przystawka z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przystawka-z-ciasta-francuskiego5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
polędwica wieprzowa | 8 plasterków ( sopocka) |
jajko | 1 szt |
ser feta | 3-5 dag |
ser żółty | 2 plasterki |
oliwki nadziewane papryką | 8 szt |
pomidory cherry | 4 szt |
przyprawy | 2 łyżeczki ( bałkańska) |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: