Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg grillowany z szafranem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg grillowany z szafranem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-grillowany-z-szafranem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg grillowany z szafranem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-grillowany-z-szafranem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg grillowany z szafranem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-grillowany-z-szafranem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrąg grillowany z szafranem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-grillowany-z-szafranem4-2.jpg)
pstrąg świeży | 300-400 g |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyżki posiekanej |
masło | 2 łyżki |
Szafran nitki Prymat | 1 szczypta |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: